روزه در زمان بارداری
ماه رمضان فرا واصله و با توجه به ساعات طولانی روزه داری در این فصل، ممکن است سؤالاتی از قبیل آیا زن آبستن میتواند روزه بگیرد؟ ، آیا لکه بینی روزه را تباه میکند؟ ، آیا روزه اخذ در سررسید اقدام به بارداری سخت باریکلا است و … در باره روزه داری در بارداری و روزه اخذ در موعد اقدام به بارداری برای بانو هایی که باردار هستند و یا هدف اقدام به بارداری را دارند، پیش بیاید.
اگر کسان بین وعده افطار تا سحر مواد مغذی لازم را مصرف کنند و سفره غذایی تندرست و متعادلی داشته باشند، نیروهای جسمانی آنها خیلی کاهش پیدا نمی کند و دچار سستی و بی حالی مفرط نمی شوند.
خانم هایی که هدف بارداری در این ماه را دارند، اگر مشکلاتی مشابه عدم تخمک گذاری ندارند (یا تفریق حرکت اسپرم در آقا) می توانند در این ماه اقدام به بارداری کنند.
بارداری و لانه گزینی تقریبا بین ۷ لغایت ۱۰ روز پس از تخمک گذاری طول می کشد.یک یا دو روز روزه داری در این مدت تأثیری بدی روی جنین ندارد.با این حال رهنمود می شود حتما با طبیب کارآزموده مشورت شود.
روزه گرفتن در زمان شروع علائم بارداری
با آغاز علائم بارداری و اتمام تست خون، بانو باید روزه داری را قطع کند. در سه ماهه اول بارداری که سلول های مغزی جنین رشد می کند، بانو باردار اصلا نباید روزه بگیرد. همان طور که می دانید این دوران (۸ هفته اول) زیاد دلنازک است و روزه داری تأثیر نامطلوبی بر جنین خواهد گذاشت.
با اینکه اقدام به بارداری در این دوران مشکلی برپایی نمی کند، ولی می توانید برای این که از سلامت جنین احتمالی مطمئن شوید یا اقدام به بارداری را به بعد از ماه رمضان موکول کنید و یا از موعد تخمک گذاری لغایت پریودی که شک دارید حامله هستید یا نه، روزه نگیرید.
پایین بودن سطح انرژی در درازا روز و مختصر آبی بدن باعث ایجاد مشکلات احتمالی در جنین می شود. با این حال شرایط جسمانی هر کس متفاوت است. اما توصیه می شود حتما با پزشک کارآزموده در این زمینه مشورت کنید تا با خیالی آسوده اقدام به بارداری کنید.
روزه داری برای خانم های باردار
با پروا به این که خانم های حامله در طول روز ۳۰۰ کالری اغلب از بقیه احتیاج به انرژی دارند. این انرژی از مصرف غذا در طول روز و در وعده های کم حجم اما به دفعات بسیار تأمین می شود، روزه داری برای خانم های حامله پیشنهاد نمی شود.
با این حال پیشنهاد می شود برای روزه دریافت در زمان اقدام به بارداری حتما با طبیب کارآزموده رایزنی کنید لغایت با توجه به وضعیتی که دارید شما را ارشاد کند و توصیه لازم را به شما بدهد.